19 YAŞIN DAKİ GENCİN KAHREDEN ÖLÜMÜ

Körfez Yeniyalı Mahallesinde güvecin beslemek için çıktığı evinin çatısından zemine düşen 19 yaşındaki genç olay yerinde yaşamını yitirdi.

ASAYİŞ Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 18:43:51
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News
Alınan bilgiye göre Körfez Yeniyalı Mahallesi Koşul Sokak adresindeki 4 katlı binada ikamet eden ve babası ile birlikte pazarcılık yapan 19 yaşındaki Ercan Dinçer, kardeşiyle birlikte evinin çatısında beslediği güvercinleri kontrol etmek için çatıya çıktı. İddiaya göre burada dengesini kaybeden Dinçer, zeminde bulunan odunluğun üzerine düştü. Sundurmanın kırılması ile odunluk içine düşen Dinçer için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Dinçer'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Dinçer'in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.