22 yıl hapis cezası ile aranan kişi polise yakalandı

Kocaeli’de daha önce işlediği hırsızlık suçundan 22 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ Yayın: 19 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.03.2021 21:12:10
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News

Alınan bilgiye göre Kocaeli’de daha önceden işlemiş olduğu muhkem eşyayı kırarak hırsızlık suçundan bir süre tutuklu yargılandıktan sonra serbest bırakılan T.Ö. hakkında tutuksuz yargılandığı mahkeme tarafından 22 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verildi.  Cezası bir üst mahkeme tarafından onanan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan T.Ö’nün, Gebze’de olduğunu tespit eden Kocaeli polisi yapmış olduğu operasyon ile hükümlüyü yakaladı.  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilen T.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.