ADAY HAKEM OLMAYA HAK KAZANDILAR

Merkez Hakem Kurulu Hakem Akademisi ve İl Hakem Kurulu tarafından açılan aday hakem kursu, 26-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecekti. Kursa 100 aday katılım sağladı

GÜNDEM Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 18:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye Futbol Federasyonu ve İl Hakem Kurulu’nun düzenlediği 26-28 Nisan Aday Hakem Kursu’na yoğun başvuru oldu. Başvuranlar arasında öncelikle mülakat yapılarak kriterlere uymayan başvuru sahipleri elendi. Mülakatı olumlu geçenlerin eğitimi ve sınavı Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. Sınavda başaralı olan 100 aday hakem atletik teste tabi tutulmuş ve bayrak eğitimleri verilmiş olup tamamı aday hakemi olmaya hak kazandı. Mülakatların Bölgesel Kurul Üyesi Yılmaz Kalk tarafından yapıldığı kursta, eğitimleri ise ilde sorumlu olan Orhan Günen verdi. Kuruldan yapılan açıklamada, “Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Süper Lig gözlemcimiz Mustafa Çulcu hocamıza ve yine bu süreçte bizlere destek veren il hakemi ve gözlemci hocalarımıza teşekkür ederiz. Yeni başlayacak aday hakemlerimiz camiamıza hoş geldiniz” ifadelerine yer verildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.