AK PARTİ DEPREM FARKINDALIĞINI TİYATRO İLE ANLATTI

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, deprem farkındalığına “Hayatlarımız Sallanmasın” tiyatro oyunu ile dikkat çekti.

SANAT Yayın: 27 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 27.03.2022 12:10:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HAYATLARIMIZ SALLANMASIN OYUNU
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Dünya Tiyatrolar Günü öncesi hafta içinde Gebze Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde “Hayatlarımız Sallanmasın” tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Merve Bekmezci Aslan’ın yazıp, yönettiği ve Adem Güngör, Aysu Dokur, Akif Söylemez ile Şükran Kaya’nın rol aldığı “Hayatlarımız Sallanmasın” tiyatro oyunu, bir ailenin ve bir bireyin afet anında ve sonrasında, başlarına gelebilecek durumları ve bu durumlar karşısında neler yapmaları gerektiğini anlattı.
ELLİBEŞ, KUTLADI
Tiyatro oyununda anne, baba ve iki çocuk farklı bilinçte ve tecrübede oldukları için, her birinin tecrübesi ve bilinci sahnelendi. Yansıtılan karakterlerde, seyirciler kendilerini her bir oyuncu ile özdeşleştirerek afet anında, sonrasında ne yapılmalı ve nasıl yapılmalı sorularının cevaplarını aldı. Toplam 40 dakika süren oyun, 3 seans sahnelendi. Öte yandan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, tiyatro sanatçılarının, çalışanların ve sanatseverlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.