BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN KIZILAYA KAN DESTEĞİ

Başiskele Belediyesi, 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Başiskele’de kan bağışı toplayan Türk Kızılay’ına destek verdi.

SAĞLIK Yayın: 04 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.11.2021 23:36:42
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi ve Türk Kızılay Kocaeli Şubesi iş birliğinde Başiskele’de kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Başiskele Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına sağlık durumu iyi olan duyarlı vatandaşlar ve belediye personeli yoğun katılım gösterdi.

BAŞKAN ÖZLÜ KIZILAY HAFTASI’NI KUTLADI

Türk Kızılay Kan Bağışı Otobüsünde görev yapan sağlık personellerini ziyaret eden M.Yasin Özlü, çalışanların Kızılay Haftası’nı tebrik ederek fedakârca yaptıkları kutsal görevlerinde kolaylıklar diledi.

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak kan bağışı yapmak isteyen duyarlı vatandaşlar, önce bilgilendirme formunu doldurdu. Genel durumu sağlık personelleri tarafından değerlendirilen bağışçıların daha sonra kan basıncı, nabzı ve kan değerleri ölçüldü. Kan bağışına bir engeli olmayan sağlıklı vatandaşlar ve personeller birer ünite kan bağışında bulunarak ülkemizin kan bankası stoğuna katkıda bulundular. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.