BAŞİSKELE KULLAR CADDESİ ASFALTLANDI

Büyükşehir tarafından Başiskele Kullar Caddesi’nde ömrünü tamamlayarak deformasyonların meydana geldiği asfalt kazındı yerine 1.300 ton asfalt serildi

GÜNDEM Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 10:33:25
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Takip EtGoogle News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Kullar Caddesini asfaltladı. Ergonomik ömrünü tamamlayarak deformasyonların meydana geldiği asfalt yol trimer kazısı ile söküldü. 600 metrelik Kullar Caddesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından 1.300 ton aşınma asfalt serimi yapıldı. Toplu taşıma araçları ve ağır tonajlı araçlarında kullandığı son derece işlek bir cadde olan Başiskele Kullar Caddesi ve Kiraz Çayı üzerindeki köprüde asfaltlama yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmasıyla yol konforu ve güvenliği sağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.