BAŞİSKELE’DE OKUL KAYGISINA YER YOK

Başiskele Belediyesi, kentteki çocukların bilişsel ve sosyal gelişimlerine destek vermek, okul kaygılarıyla baş etmelerini sağlamak amacıyla “Oryantasyon Sürecine Destek Atölyesi’’ düzenledi.

EĞİTİM Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 12:27:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çoçukların yeni eğitim ve öğretim sürecinde yeni öğretmen ve arkadaşlarıyla daha sağlıklı iletişim kurabilmesi, yeni çevresiyle sosyalleşebilmelerini ve birçok konuda özgüven sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen atölye Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Nesrin Cinemre tarafından 5-7 yaş arası katılımcı çocuklara ve velilerine önemli bilgiler aktarıldı. 

AİLELERE DE DESTEK  

Okul öncesi dönemin yaşamın temelini oluşturduğu günümüzde her çocuğun kendine özgü gelişim ve öğrenme yetenekleri olduğunu düşünerek çocukları geleceğe hazırlamayı hedefleyen Başiskele Belediyesi, “Oryantasyon Sürecine Destek Atölyesi’” ile uzman eğitmenler eşliğinde çocukların sınıf seviyelerine göre gelişim özelliklerini keşfetmeyi ve çocukların nasıl destekleneceği konusundaki püf noktaları aileleri ile paylaşıldı.

EĞİTMLER ÇOCUK KÜTÜPHANESİNDE 

Başiskeleli annelerin ve 5-7 yaş arası çocuklarıyla birlikte Serdar Mahallesi’nde yer alan Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde verilen eğitimler, Psikolojik Danışman ve rehberlik uzmanı Nesrin Cinemre tarafından verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.