Başiskele’de Ulu Çınarlarımız Unutulmadı

Başiskele Belediyesi, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası”nda ilçede yaşayan yaşlıları unutmadı.

YAŞAM Yayın: 23 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 23.03.2021 17:06:30
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başkanlığında “Gönül Belediyeciliği” şiarıyla Başiskeleliler’in gönlüne dokunan Başiskele Belediyesi, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” dolayısıyla ilçenin ulu çınarlarını bu zorlu günlerde de yalnız bırakmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmetlerini sürdüren Kadın ve Aile Birimi ekipleri, ilçenin dört bir köşesinde ikamet eden yaşlıları evlerinde tek tek ziyaret ederek, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün selamını ve saygılarını ilettiler. Koronavirüs salgını dolayısıyla temizlik, maske ve mesafe kurallarına büyük bir titizlikle dikkat edilen ziyaretlerde günün anısına Başkan Özlü’nün hediyeleri de yaşlı vatandaşlara takdim edildi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ileten ulu çınarlar, kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade ederek Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ettiler ve hayır dualarda bulundular.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.