BAŞİSKELE’DE YOLLAR VE KALDIRIMLAR TEMİZLENİYOR

Başiskele Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ve yağışların durduğu yaz günlerinde ilçenin yollarını hem temizliyor hem de ferahlatıyor.

GÜNDEM Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 15:46:30
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisindeki cadde ve sokakları, kaldırımları biriken toz, toprak ve çamurdan arındırmak için tazyikli ve özel solüsyonlu suyla yıkıyor.

İlçenin her bir noktasında günlük temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşların toplum sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteriyor. Bu kapsamda sokakların daha temiz ve hijyenik olması için çalışan ekipler, yol kenarları ve su kanallarında biriken toz ve çöp birikintilerini bertaraf etmeye devam ediyor.  Kentin her bir mahallesinde yol yıkama çalışması yapan ekipler, son olarak Barbaros Mahallesi’nde cadde ve sokakları yıkadılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.