BAŞİSKELE'NİN ÂLÂ GENÇLERİ İFTARDA BULUŞTU

Başiskele'nin âlâ gençleri Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik İftarı'nda bir araya gelerek aynı sofrada oruçlarını açtı.

GÜNDEM Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 09:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

BİNLERCE GENÇ AYNI SOFRADA

Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'nin önündeki semt meydanında hazırlanan iftar sofrasına Başiskele'nin dört bir tarafından gelen binlerce genç ve aileleri katılım gösterdi. Başiskele'de gençlere ayrı önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün de katılımıyla gerçekleşen iftar programı büyük ilgi gördü.

HARUN BEYAZ İLE İLAHİ DİNLETİSİ

Alanda kurulan sahnede gençler için ilahi dinletisi de gerçekleştirildi. İlahi Sanatçısı Harun Beyaz, birbirinden güzel ilahi ve ezgileri Başiskeleli gençler için seslendirdi.

BAŞKAN ÖZLÜ GENÇ KARDEŞLERİYLE HASBİHAL ETTİ

İftara yaklaşık bir saat erken gelen gençlerin Yasin Abisi, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, masaları tek tek gezerek kardeşleriyle hasbihal ederek yeniden gençlerin gönlüne dokundu.

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN GENÇLERE VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR

Programda kısa bir konuşma da yapan Başkan Özlü, "Başiskele'mize ve gençlerimize kazandırdığımız en güzel eserlerden biri olan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi önünde kurduğumuz bu gönül soframıza ilçemizin her tarafından katılım sağlayan kardeşlerime ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Bu iftar programımız, yeni yaptığımız bu dev eserimiz Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'mizin ve semt meydanımızn adeta açılışı gibi oldu." dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ: HAYAT HEP TERCİHLER İLE DOLU

İnsanın yaşamı boyunca her an tercihler ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, "Sizin bugün burada bizleri yalnız bırakmamanız ve burada olmanız bir tercihtir. Bu güzel iftar soframızda ekmeğinizi bölüşmeniz bir tercihtir. Bizler de bu memlekete ve siz değerli gençlere siyaset yoluyla hizmet etmeyi  tercih ettik. Sizler de ileride bilim insanı olmayı, birer sanatçı olmayı tercih edeceksiniz. Malumunuz bu pazar günü yerel seçimler yapılacak ve o gün bir oy kullanmanız veya kullanmamanız da bir tercihtir. Bizler bu önümüzdeki 5 yıl için de sizlere hizmet etmeyi tercih ettik. Allah'ın izniyle ve aziz milletimizin desteğiyle sizlere hizmetkâr olmaya devam etmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yaklaşan Kadir Gecemizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, hayatınızda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Başkan Özlü'nün konuşmasının ardından akşam ezanın okunmasıyla birlikte Başiskeleli gençler hep birlikte oruçlarını açtılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.