BAŞİSKELE’NİN SEVİLEN ÖĞRETMENİ HAYATINI KAYBETTİ

Başiskele Şehit Ozan Özen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde müdür yardımcılığı görevini yürüten ilçenin sevilenöğretmenlerinden Akın Öztürk 45 yaşında hayatını kaybetti.

GÜNDEM Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 16:12:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de 6 yıldır görev yapan ve kısa sürede ilçenin sevilen ve sayılan öğretmenlerinden biri haline gelen Akın Öztürk, yaklaşık 45 gündür mücadele verdiği Kovid-19 hastalığına yenik düştü. Hastanede 1 ay boyunca yoğun bakım tedavisi gören merhum öğretmen bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Evli ve 3 çocuk babası olan Akın Öztürk’ün cenaze namazı 2015 yılında göreve atandığı ve 5 yıl öğretmenlik görevini icra ettiği Başiskele Şehit Fatih Sultan Karaaslan İmam Hatip Lisesi bahçesinde kılındı. Cenaze namazına Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, okul müdürleri, öğretmen arkadaşları, merhumun ailesi, akrabaları ve öğrencileri katıldı. 

Cenaze namazı sonrası Kaymakam Çakmak ve İl Milli Eğitim Müdürü Akmanşen merhum Akın Öztürk’ün eşine ve çocuklarına baş sağlığı dileklerini ilettiler. 

MERHUMUN NAAŞI GİRESUN’A GÖNDERİLDİ

Dünya hayatında bulunduğu her ortamı neşelendiren, herkes tarafından sevilen, çalışkanlığı ve fedakârlığıyla örnek bir insan olan Öztürk öğretmeninin naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Giresun’a uğurlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.