BAŞİSKELE'YE YENİ MODERN PARKLAR

Başiskele’de çocuklara ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde yeni oyun ve spor alanları oluşturmaya ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 10:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların, gençlerin ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakitler geçirebilmeleri için Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yıl boyunca durmaksızın yaz kış demeden ilçe genelindeki park ve bahçelerin, millet bahçelerinin, mesire alanları gibi yeşil alanların bakım onarım, çim biçme, yabani ot temizleme ve mıntıka temizliğini gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kente yeni oyun parkları da kazandırıyor.

 

TOPLAMDA 2 DÖNÜMLÜK YENİ PARK

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde son 5 yılda ilçenin her bir mahallesine geniş alanlarda sosyal donatılar ve parklar yapılan Başiskele’de parkların sayısı artıyor. Gün geçtikçe nüfusu artan ve yeni yerleşim yerleri açılan mahallelerinden Seymen Mahallesi’nde Başarı Sokak üzerinde toplamda 2000 metrekarelik alana Başiskele Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni parkta 15m x 30m büyüklüğünde içinde basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek saha, 2 adet kameriye, çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve otopark alanları yer alacak. Tamamlandığında yalnızca çocuklar ve gençlerin değil yeşil alanıyla büyüklerin de nefes alacağı parkın kentin ve bölge sakinlerinin büyük ihtiyacını karşılayacak.

 

BAŞKAN ÖZLÜ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de, Seymen Mahallesi'nde yapımı devam eden Başiskele'nin yeni ve modern sosyal alanını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler alan Başkan Özlü, "Başiskele'mizde güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Bu sosyal alanımızı en kısa zamanda tamamlayıp genç kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Geleceğimizin hazinesi olarak gördüğümüz çocuklarımız ve gençlerimiz için nice güzel işleri ve eserleri kentimize kazandırmayı sürdüreceğiz." dedi

 

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

 

Belediye ekipleri Döngel Mahallesi'nde Kadife Çiçeği ve Elmas Hanım Sokak arasında kalan çocuk oyun parkını, oyun grupları ve zeminiyle birlikte baştan sona yeniledi. Daha güvenli, konforlu ve eğlenceli hale getirilen park rengarenk görüntüsüyle çocukları şimdiden cezbetmeye başladı. Parkın zemin kısmının kauçuk montajı ve aydınlatma çalışmaları da tamamlandıktan sonra çocuklar keyifle ve güvenle oynayabilecekler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.