BAŞKAN AYGÜN'DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Deprem felaketinin ardından Derince’ye gelen depremzede aileleri ziyaret eden Başkan Aygün, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Allah'ın izniyle bu zor günleri de aşacağız” dedi

GÜNDEM Yayın: 28 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 28.02.2023 11:00:39
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden etkilenerek Derince’ye gelen aileleri ziyaret eden Başkan Aygün, geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün son olarak Meclis Üyeleri Furkan Güngör, Ayşe Şiranün, Halime Gökdemir, Züleyha Uslu ve Yasin Kayı ile birlikte farklı günlerde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Depreme yakalanan depremzedeler ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Aygün, “Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında Derince’mize gelen depremzede ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Allah'ın izniyle bu zor günleri de aşacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.