BAŞKAN ÖZLÜ: HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Başkan Özlü'den Teşekkür Turu

SİYASET Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 11:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ni Başiskele halkının büyük teveccühü ile, en yakın rakibine yüzde 21 puan fark atan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrilerine teşekkür için ilçeyi adım adım yeniden gezmeye başladı.

 

Seçime bir gün kala dahi sahada durmadan koşturan, bir oy farkla kazanacakmış gibi hemşehrilerinin gönlüne dokunmaya devam eden Başkan Özlü, ilçedeki esnafları gezerek destekleri için teşekkür etti. Teşekkür ziyaretinde karşılaştığı Başiskeleli hemşehrileriyle de kucaklaşan Özlü, komşularının hayır dualarını aldı.

 

"ŞİMDİ YENİDEN GÜZEL İŞLERE DEVAM ZAMANI"

 

Başiskele için birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel işlere, eserlere ve hizmetlere, gönüllere dokunmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan M. Yasin Özlü, "Her zaman el ele, omuz omuza ve gönül gönüle verdiğimiz Başiskele'mizin değerli insanlarına bize gösterdikleri büyük teveccühleri için çok teşekkür ediyorum. Demokratik bir ortamda, suhulet içinde geçen bir seçimi daha geride bıraktık. Şimdi yeniden güzel işlere devam zamanı. Şimdi bize oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerimiz için Türkiye Yüzyılı'na yaraşır bir şekilde daha da çok çalışarak ilçemizi geleceğe taşıma zamanı. Allah'ın izniyle halkımızın bize gösterdiği bu teveccühünü ve güveni asla boşa çıkarmayacağız. Yeni dönemdeki vizyon projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.