BAŞKAN ÖZLÜ SAHADAN AYRILMIYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 03 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.11.2021 19:55:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kış ayları gelmeden alt ve üst yapı çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yerinde ve yakından takip eden Başkan M. Yasin Özlü de çalışmaları yerinde incelerken ilgili teknik ekibinden de bilgi alıyor. Sahadaki mesai arkadaşlarına da kolaylıklar dileyerek onların moral ve motivasyonunu da arttıran Başkan Özlü, Karadenizliler Mahallesi Ordulular Caddesi’ndeki alt yapı çalışmalarını inceledi.

SAHADA TÜM ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Yeniköy Merkez Mahallesi’nin tamamen yenilen alt yapısı sonrası başlatılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili ekibinden bilgiler aldı. Belediye ekipleri, yolları kilitli parke taşlarıyla kaplamaya ve kaldırım bordür taşlarını yapmaya başlarken mahalledeki tüm üst yapı çalışmalarının kış gelmeden tamamlanması hedefleniyor. 

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİYLE SOHBET ETTİ

Sahadaki incelemeleri sırasında Başiskeleli hemşehrilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Özlü, komşularıyla da hasbihal etmeyi ihmal etmiyor. Hemşehrilerinin istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Özlü, katılımcı belediyecilik anlayışıyla ortak çözümler üreterek işlerin daha güzel ve daha hızlı tamamlanmasına vesile oluyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.