BİHMED’DEN İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERE SULUK HEDİYESİ

Başiskele İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHMED), ilçede eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren imam hatip ortaokullarının 5. sınıflarında eğitim gören 276 öğrenciye suluk hediye etti.

EĞİTİM Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 09:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) Başkanı Mehmet Erenoğlu ve Başiskele İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Selim Karaosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçedeki imam hatip ortaokullarını ziyaret ettiler.

Heyet, Başiskele Altınkent İmam Hatip Ortaokulu, Kullar İmam Hatip Ortaokulu, Yuvacık İmam Hatip Ortaokulu, Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Ozan Özen Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan 5. sınıf öğrencilerine suluk hediye ettiler.

Ziyarette okul idarecileri ve öğretmenler ile sohbet eden heyet, öğrencilere derslerinde başarılar dilediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.