BİZİM VEFA BORCUMUZ SADECE BAŞİSKELE HALKINADIR

Başiskele halkının büyük teveccühü ile güven tazeleyerek yeniden Başiskele Belediye Başkanı seçilen M. Yasin Özlü, mesai arkadaşları tarafından belediye binası önünde görkemli bir şekilde karşılandı.

SİYASET Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 19:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News

BELEDİYE ÖNÜNDE SEVGİ SELİ

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Başiskele Belediye Başkan Adayı olarak giren Mehmet Yasin Özlü, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 41,13 oy oranıyla 26 bin 998 seçmenin desteğini alarak yeniden Başiskele Belediye Başkanı oldu. Önceki dönemde gerçekleştirdiği güzel işler ve hizmetlerle Başiskeleli hemşehrilerinden büyük destek sağlayan Başkan Özlü’yü belediyede çalışan mesai arkadaşları da büyük bir sevgi seliyle karşılayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya ve meclis üyelerinin de katıldığı karşılama programında Başkan Özlü, tüm mesai arkadaşlarıyla tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti.

“MİLLETİMİZ, ÇOK NET VE AÇIK FARKLA BİZE SAHİP ÇIKTI”

Başkan Özlü burada yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir karşılama için hepinize çok teşekkür ederim. İnanın çok duygulandım, çok mutlu oldum. Gücüme güç enerjime enerji kattınız. Pazar akşamı seçimi kazandıktan sonra Barbaros Mahallesi Semt Meydanı’mızda milletimizle buluştuk. Çok güzel bir atmosfer vardı. Orada da milletimiz bizi bağrına basmıştı. Türkiye'de zor bir seçim sürecinin olduğu bir dönemde çok net bir başarıyla, açık farkla Başiskele halkı evladına sahip çıktı, bizlere sahip çıktı. Sizlerle beraber yaptığımız güzel işlere sahip çıktı. Teveccühleri ile bizleri takdir ettiler. Elhamdülillah bu günleri bize yaşatmayı nasip eyledi Rabbimiz. Bu başarıda, ortaya çıkan bu güzel tabloda emeği olan herkese, her kuruma, her kardeşime, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

“DÜNE GÖRE ÇOK DAHA İRİYİZ VE DİRİYİZ”

Başiskele Belediyesi’nin 2019 yılından itibaren daha idari, mali ve kurumsal yönden daha da güçlendiğini vurgulayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Dün bitti, geçti gitti. Bugün yeni bir gündür. Yeni bir şeyler söylemek lazımdır.  Dün yaptığımız güzel işlere, yeni başarı destanları yazarak 5 yıl daha burada olacağız. Aziz milletimiz bir 5 yıl daha bu şehrin şehr-i emini olarak mührü bize verdi, bize teslim etti. Meclis üyelerimizle beraber, teşkilatlarımızla beraber, sizin gibi vefakâr ve özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımızla birlikte bu mührü bu kadroya teslim etti. Dün olduğu gibi yarın da en güzel hizmetleri kentimize, doğup büyüdüğümüz Başiskele’mize kazandırmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Düne göre çok daha iriyiz, çok daha diriyiz. Ekonomik kaynaklarımız, insan kaynaklarımız, kurumsal kapasitemiz, 2019’daki başladığımız güne göre çok daha iyi yerde. Bunu hepiniz biliyor ve yaşıyorsunuz. Hizmetlere erişimde yaşıyorsunuz. İhtiyaçların karşılanmasındaki hızda yaşıyorsunuz. Bunların hepsini beraber yaptık. Yarın daha güzel işler yapacağız inşallah.”

“BELEDİYENİN GERÇEK SAHİPLERİ MİLLETTİR”

“Başiskele’mize hizmet noktasında son 5 yılımızda neyi eksik yapmışız onlara bakacağız. Daha iyi neler yapabiliriz, onlara bakacağız. Birim birim her mesai arkadaşımızla toplantılar yapacağız. Hiç kimse mükemmel değildir. Her birimizin eksiği vardır en başta benim olmak üzere; ama en iyi hizmeti vatandaşa götürmekle mükellefiz. Bizzat milletimiz bizden hizmet bekliyor. Bir şeyi de hatırlatmak istiyorum. Başiskele Belediyesi’nin 2009 yılından beri 3. dönem belediye başkanı olarak vatandaşlarımızın desteğiyle seçildim. Şimdi hamdolsun 4. döneme giriyoruz. Başiskele’den birçok belediye başkanı geldi geçti.  Belediyenin gerçek sahipleri millettir. Belediyenin ondan sonraki sahibi de çalışanlarıdır. Çünkü biz belli bir süre için bir davayı temsilen, bir duruşu temsilen milletin önüne çıkar, seçiliriz ve hizmetimizi yaparız. Ya hayırla anılırız ya da kötü anılırız. Hayırla anılmak için hep beraber güç birliğiyle, gönül birliğiyle millete hizmet etmeliyiz.”

“BİZİM TEK VEFA BORCUMUZ BAŞİSKELE HALKINADIR”

“Belediyenin gerçek sahipleri olan belediye personelleri burada. Benimle beraber çalışmaya başlayan arkadaşlar dahil, benden önce çalışmaya başlayan arkadaşlar dahil, hiç kimsenin hiç kimseye bir vefa borcu yoktur. Tek vefa borcumuz bu milletedir. Başiskele halkı hepimizin borçlu olduğu yerdir. Bunu herkes böyle bilsin. Hepimizin borcu olduğu yer sadece Başiskele halkıdır. Bizim milletimize hizmet etmek gibi bir borcumuz var. Çünkü bu milletin verdiği vergilerle maaşımızı alıyoruz birlikte hizmet edeceğiz.”

Başkan Özlü konuşmasının sonunda Perşembe günü gerçekleştirilecek olan personel iftarına mesai arkadaşlarını davet ederken, yaklaşan Kadir Gecesi’ni de şimdiden tebrik etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.