“BU MİLLETİN FERASETİ SANDIKTA TECELLİ EDECEKTİR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, Gölcük’te esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek ilk kez oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi

GÜNDEM Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 15:55:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 Efe, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve gençlerimizin çalışmalarıyla daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe,  14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarına Gölcük’te devam etti.  AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük ilçe yöneticileri ile birlikte Gölcük Seçim Bürosu, Gölcük Gümüşhaneliler Kültür Ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Efe, Ak Parti Gölcük İstişare Kurulu’na katıldıktan sonra ilk kez oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi. Efe, “Elhamdülillah biz gençliğimizden eminiz” dedi.

GÖLCÜK BİR AK PARTİ’YE DESTEĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERECEK

Gölcük’teki seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, “14 Mayıs'ta Gölcük halkı bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye en güçlü desteği vereceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.

BOŞ VAATLERE ALDANMAYIN

Gençler bu güzel ülkenin en önemli unsurları olduğunu söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, “Gençlere en çok değer veren parti AK Parti'dir. Bu hem siyaseten böyledir hem de ülke yönetiminde böyledir. Sayın Cumhurbaşkanımıza bakın, en yakınında hep gençlik kollarında yetişmiş insanlar. Gençlerin sesine her zaman kulak veren bir liderimiz var. Türkiye, önümüzdeki yüzyılda gençliğin enerjisi ile daha da güçlü bir şekilde büyüyecek. Boş vaatlerle aklınıza girmeye çalışanlara sakın müsamaha göstermeyin, gençleriyle büyüyen AK Parti’ye oyunuzu verin" dedi.

GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN

Efe, “Sizlerin derdinden anlayan, sizlerin değerlerinden anlayan, sizlerin bakış açısıyla aynı yöne bakan bir AK Parti ekibi var. Biz, sizlerin derdiyle hemhal olan, sizlerin problemlerine merhem olmak isteyen bir ekibiz. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta, 21 yıldır gençleri her daim yol arkadaşı olarak ilk plana yerleştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir ve beraber olacağız. Sizlerin hayali olan büyük ve güçlü Türkiye’yi, güçlü Kocaeli’ni hep birlikte inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hedefimize, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve gençlerimizin çalışmalarıyla daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz. Bu milletin feraseti sandıkta tecelli edecektir”  diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.