DDC BAŞKANI ÖZTÜRK'TEN, ANLAMLI BAYRAM MESAJI

DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk; bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu söyledi.

GÜNDEM Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 21:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRDİK

Ramazan Bayramı nedeniyle  kutlama mesajı  yayınlayan  sanayici  Muhammet Öztürk,  bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparken, '' Ramazan ayını eda ettik.  Sofralarımızı paylaştık, dostluklarımızı perçinleştirdik. DDC olarak  üstlendiğimiz sorumluluk bilinciyle,  bölgemize  ve ülkemize  ekonomik  katkılar sunarken, yeni yatırımlarla da istihdamı artırma gayretinde olduk. '' dedi.

İSRAİL YÖNETİMİNİ KINIYORUM

DDC Reklam, DDC Lojstik, DDC Makine, DDC Enerji  ve HM Dış Ticaret'den oluşan DDC  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk, dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda, tüm Müslümanların birbirini sevgiyle kucaklaması gerektiği ifade  ederek , duygularını şu şekilde  dile getirdi ; '' Allah-ü Teâlâ’dan, aylardır İsrail'in bombardımanı altındaki Filistin'de akan kanın durması ve yaşanan olayların son bulmasını temenni ediyorum.  Bu vahim olaylarda, kadın ve çocuklar en çok etkilenen kesim oldu.  İsrail yönetimini   şiddetle kınıyorum. Tüm İslam  ülkelerinde yaşanan karışıklıkların sona ermesi diliyorum.''

BAYRAM MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Başkan Öztürk,  mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket  iklimini tüm benliğimizle idrak etmenin huzuruyla , mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği  ve  toplumda millet olma şuurunun şekillendiği,  toplumsal hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur,  kardeşlik ortamının  değerini iyi bilmeli ve  bu anlamlı günleri ruhuna uygun  şekilde değerlendirmeliyiz.''

BARIŞ VE HUZUR DİLİYORUM

Açıklamasında DDC Grup'un sanayi yatırımınada değinen iş insanaı Muhammet  Öztürk , ''Nasip olursa  İMES OSB'de , bayram sonrası DDC Makine fabrikamız üretime başlayacak. İhracat ağırlıklı imalatımız ülkemize döviz girdisine katkı sunacak. İş istahdamı yaratmış olacağız.  Bu düşüncelerle bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.