DEVA PARTİSİ İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MALİ MÜŞAVİR ERCAN AKTAN YENİDOĞAN MAHALLESİ'NDE ESNAF VE H

Deva Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Ercan Aktan, İlçe Başkanı Ali Keleşoğlu ve İzmit İlçe Teşkilatı, enerji dolu bir atmosferde İzmit'in Yenidoğan Mahallesi'nde esnaf ve halk ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 12:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Mahalle sakinleriyle birebir temas halinde olan Aktan ve beraberindekiler, halkın nabzını tutarak sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnafla yapılan samimi sohbetlerde, şehrin geleceği için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Ercan Aktan, halkla iç içe geçirdiği bu anlamlı buluşmada, İzmit'in çehresini değiştirmeye ve yaşanabilir bir şehir haline getirmeye kararlı olduklarını belirtti. Halkın enerjisini ve desteğini arkasına alan Aktan, İzmit'in güzelliklerini daha da ön plana çıkarmak için çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Deva Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ercan Aktan ve ekibi, halkla iç içe geçirdikleri bu ziyarette, İzmit'in her mahallesine eşit ve adil hizmet götürme hedeflerinden taviz vermediklerini bir kez daha dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.