avcılar escort avcılar escort

DİLOVASI İSTİKLAL CADDESİ'NDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA TAM GAZ İLERLİYOR

Altyapı çalışmaları nedeniyle yol konforu bozulan Dilovası İstiklal Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başlandı

YAŞAM Yayın: 17 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 17.10.2022 13:01:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Altyapı yatırımları ile vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde yerine getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bozulan yollarda da üstyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyor. Bu kapsamda İSU altyapı ve elektrik idaresinin gerçekleştirdiği imalatlar nedeniyle bozulan Dilovası İstiklal Caddesi’nde üstyapı imalatlarına başlandı.

 

ASFALT SERİLECEK, KALDIRIMLAR YENİLENECEK

Dilovası ilçesinin en işlek caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’nde İSU Genel Müdürlüğü ekipleri yağmursuyu altyapı hattı, elektrik idaresi ise enerji altyapı hattı çalışması gerçekleştirdi. İlçedeki bu çalışmalardan sonra İstiklal Caddesi’nin yol konforu önemli ölçüde bozuldu. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir ekipleri, caddenin 2 bin 200 metrelik kısmında üstyapı çalışmalarına başladı. Eski zeminin kazıma işlerine başlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, caddedeki asfaltlama çalışmalarını trafiği aksatmadan kademe kademe gerçekleştirecek. Ayrıca caddenin tüm kaldırımları yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.