DURDURULAN ARAÇTA TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ

Gebze Eskihisar Feribot İskelesi mevkiinde jandarma ekiplerinin yapmış olduğu kontrole takılan bir araçta onlarca tarihi eser ele geçirilirken olayla ilgili araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ Yayın: 21 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.04.2021 15:01:58
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Alınan Gebze Eskihisar Feribot İskelesi mevkiinde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan denetim ve kontrollerde şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Araç içerisinde yapılan aramada aracın değişik noktalarına gizlenmiş Roma ve Helenistik dönemlere ait olduğu değerlendirilen, 141 sikke, 7 yüzük, 4 mühür, 3 haç, 1 bilezik, 3 metal obje, 1 mermer obje ele geçirildi. Araçta bulunan 3 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin Jandarma komutanlığında sorgularının devam ettiği ve tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edilecekleri öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.