“GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Cumhur İttifakı, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır” dedi

GÜNDEM Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 10:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun tüm dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu kez Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi mensupları ile bir araya geldi. Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden gelen MHP kadın kolları üyeleri ile Yelken Kafe’de bir araya gelen Başkan Aygün, ilçe genelinde hizmete sundukları eser ve projelerle yapımını planladıkları projeleri paylaştı. “Cumhur İttifakı, milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır” diyen Başkan Aygün, “Derince'mize, Kocaeli'mize ve ülkemize güzel hizmetler kazandırmak için gönül birliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.