GÜNEY, GENÇLİĞİNİ KONUŞTURDU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Ali Güney, Kandıra’da SKM açılışına hazırlık yapan gençlerle birlikte bayrak ütüledi

GÜNDEM Yayın: 25 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 25.04.2023 09:44:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları için Kocaeli’nin ilçelerini karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Ali Güney, Kandıra’da gençlerle birlikte bayrak ütüledi.

“BU MUTFAKTAN GEÇENLER BU DAVAYI TAŞIYACAK”

Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giden Milletvekili Adayı Av. Ali Güney, açılış için hazırlık yapan gençlere yardım etti. Gençlerle birlikte açılışta kullanılacak bayrakları ütüleyen Güney, “Çarşamba günü yapılacak açılış öncesi son hazırlıkları yapan gençlerimize yardım ederken ben de geçmişe gittim. Gençlik Kolları’nda siyasete ilk adım attığımız günlerde kullandığımız parti bayraklarını atmaz, topladıktan sonra böyle yıkayıp, ütüleyip yine kullanırdık. Şimdi genç kardeşlerimi de aynı şekilde görünce çok mutlu oldum. Helal olsun gençlerimize. AK Partimizin mutfağı gençlik kollarıdır. Bu mutfaktan geçenler, bu davayı geleceğe taşıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.