Başkan Aygün’ün Konukları Hakkari’den

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, milletvekilliği döneminde Hakkari İl Koordinatörü olarak dört yıl boyunca birlikte görev yaptığı önceki dönem AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül ve konuklarını ağırladı

SİYASET Yayın: 20 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.03.2021 15:04:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fikri Algül’den Ziyaret

Derince’ye hizmet noktasında birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Başkan Aygün, istişareye de büyük önem veriyor. Kent genelinde vatandaşlarla ve ilçenin dinamikleri ile sık sık bir araya gelen Aygün, il dışından gelen konukları ile de buluşarak projelerini değerlendiriyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak milletvekilliği döneminde Hakkari İl Koordinatörü olarak dört yıl boyunca birlikte görev yaptığı önceki dönem AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül ile Zübeyir Ak, Ahmet Akgül ve Ömer Ak’ı konuk etti.

Projelerle İlgili İstişare

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyareti nedeniyle teşekkür ettiği Fikri Algül ve konuklarına ilçe genelinde yapımı tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Algül de Başkan Aygün’e ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ederek, “Koordinatörlüğü döneminde Hakkari ilimize sayısız hizmetleri bulunan başkanımız, tecrübesi ve birikimi ile Derince’ye çok güzel projeler kazandırmış. İnanıyorum ki bu hizmetler artarak devam edecek” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.