DAHA TEMİZ BAŞİSKELE İÇİN MODERN ÇÖP KONTEYNERLERİ

Daha Temiz Başiskele için çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin çöp konteynerlerini yeniliyor.

GÜNDEM Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 12:55:24
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin cadde ve sokakların daha temiz tutulması ve kent estetiğinin korunması için çöp konteynerlerini yenileriyle değiştiriyor. İlçe genelinde zamanda eskiyen ve yıpranan çöp konteynerlerinin tamir ve bakımını bir yandan yapan belediye ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi Çuhadar Caddesi’ndeki çöp konteynerlerini yenileriyle değiştiriyor. Daha modern ve kullanışlı plastik malzemeden yapılan 800 litrelik 10 adet konteyner cadde üzerinde belirli noktalara yerleştirildi. Toplamda 50 adet plastik konteyner ilçenin belirli caddelerinde yerini alacak.

Sert plastikten imal edilen konteynerler sayesinde, konteynerlerin boşaltılması sırasında ortaya çıkan gürültü kirliliğinin önüne geçilecek. Konteynerlerin kapaklarının sürekli kapalı kalacak olması da çevreye kötü kokular yayılmasını önlemiş olacak. Kapakları pedalla açılan, kullanımı kolay yeni plastik konteynerler 800 litre kapasitesiyle çok fazla miktarda çöpü depolamaya elverişli olacak.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.