HİZMETTE KOLAYLIK, HİZMETTE ŞEFFAFLIK

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, göreve başladığından bu yana şeffaf belediyeciliği önemsediği gibi dijitalleşme ile de hizmetlere erişimi kolaylaştırıyor ve bürokrasiyi en aza indiriyor.

GÜNDEM Yayın: 24 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 24.06.2021 13:20:32
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakın zamanda belediye başkanları toplantısında üzerinde durduğu üzere Elektronik İhale (e-ihale) uygulamasını göreve geldiği gibi devreye alan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediyecilikte büyük bir tasarruf ve şeffaflık sağlayacak uygulamayı hayata geçirmişti. Özellikle 2020 yılından bu yana dünyaca mücadelesini verdiğimiz Koronavirüs salgını ile de birçok işlemin dijitalleşmesi büyük bir avantaj sağladı. Bu kapsamda ihalelerin de elektronik ortamdan yapılması hem zaman ve mekandan tasarruf sağladı hem de şeffaf belediyecilik modeline örnek oldu. Elektronik ihale ile istekliler tekliflerini Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden e-teklif ile sundu. Böylece Türkiye’nin her yerinden ihaleye gelmeden e-teklifler ve ihale belgeleri sunma kolaylığı da sağlanmış oldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.