İZMİT'İN MUHTARLARI BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU

İzmit Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu taşıdığı mahallelerde muhtarlar da heyecana ortak olmak için konvoya katılarak şehir turu atıyor.

GÜNDEM Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 15:20:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
İzmit Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle şehir genelinde düzenlediği bayram konvoyu turuna tüm hızıyla devam ediyor. Belediye hizmet araçları süslenerek oluşturulan konvoylara vatandaş da, mahalle muhtarları da dahil oluyor. 6’şar araçla başlayan konvoylar mahalleleri geçtikçe büyüyor. Şehir merkezinden başlayan bayram turu kırsala doğru ilerliyor. 
 
MUHTARLARA BAYRAK
Mahallelere 19 Mayıs müzikleri eşliğinde giderek tüm sokaklara bayram coşkusunu taşıyan konvoylar muhtarlıklara da uğruyor. Mahalle muhtarlarına da giden İzmit Belediyesi bayram konvoyları muhtarlara Türk Bayrağı hediye ederek Gençlik Bayramı’nı kutluyor. Bazı muhtarlar kendi arabalarına binerek konvoya katılıyor, diğer mahallelerdeki bayram coşkusuna da ortak oluyor. Konvoylar turuna devam ediyor.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.