KARTEPE’NİN SİVİL TOPLUM MERKEZİ TAMAMLANIYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile yapımına başlanan Sivil Toplum Merkezi Hizmet Binası bitme noktasında geldi.

YAŞAM Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 09:57:22
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Etüt Proje Müdürlüğütarafından Kent Meydanı’nda bulunan Kaymakamlık binası yanında yapımına başlananSivil Toplum Merkezi Hizmet Binası çalışmalarında sona gelindi.

MODERN BİNA

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından yapılan Sivil Toplum Merkezi (STM) iki katlı olarak sosyal donatılarla birlikte toplam 360 metre kare olarak inşa edildi.Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çevre düzenlemesinin tamamlanması
sonrasında STM içerisinde Kartepe Ziraat Odası ve Kartepe Muhtarlar Derneği de hizmet vermeye başlayacak.

MERKEZİ KONUMDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Sivil Toplum Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrasında Başkan Kocaman “Kartepemiz Sivil Toplum Merkezi Hizmet Binamız kısa zamanda çevre düzenlemelerinin tamamlanması sonrasında hizmete açılacaktır. Fonksiyonel bir yapı olmasını amaçladık. Merkezikonumuyla hemşehrilerimize kolaylık sağlayacaktır.

Zaman içerisinde ihtiyace binaen STK’larımıza hizmete sunacağız” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.