KOCAELİ POLİSİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTI

Kocaeli'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 18 bin 78 sentetik ecza, 58 gram metamfetamin ve 12 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklandı.

ASAYİŞ Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 16:21:22
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

  Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kartepe, Gebze ve Başiskele ilçelerinde 3 farklı operasyon yürüttü, 8 şüpheliyi yakaladı. Yapılan aramalarda 18 bin 78 sentetik ecza, 58 gram metamfetamin, 12 gram sentetik kannabinoid ve 10 bin 900 TL para ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli hakkında TCK 191 çerçevesinde işlem yapılarak serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilerek adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i etutuklandı, 1'i ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.