MEDAR HASTANESİ EBEVEYN OKULUNA YOĞUN İLGİ

Medar Hastanesi Gölcük, aileleri sağlık alanında bilinçlendirmek üzere düzenlediği Ebeveyn Okulu projesinin ilki Yenidoğan Bakımı Eğitimi ile tamamlandı

SAĞLIK Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 12:04:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Medar Hastanesi Gölcük, toplumu bilinçlendirmek üzere düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine ebeveyn okulu ile devam ediyor. Ebeveyn Okulu’nun ilk oturumu yenidoğan bakımı eğitimi ile start aldı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. İlknur Demir tarafından verilen yenidoğan bakımı eğitiminde, anneliğe ilk adım, bebekle tanışma, anne ve bebek beslenmesi, bebeğin ilk taramaları, aşılar, sarılık ve anne sütüne dair pek çok konuda bilgiler aktarıldı.

„Doğru Bilgi, Çok sevgi“

Medar Hastanesi Gölcük’ün Ebeveyn Okulu’nun ilk oturumunda yenidoğan bakımı eğitimi veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. İlknur Demir, anne ve bebeğin ilk tanışmasından itibaren bebeğin tek ihtiyacının annenin ilgisi ve sevgisini olduğunu doğru bilgi ile çokça sevginin bebeğin gelişiminde en önemli nokta olduğunu vurgulayarak, bebek bakımı, ilk banyo, göbek bakımı ve bebek bakımında ürün seçimine değindi. Bebek Bakım hemşiresi tarafından bebeklerde burun tıkanıklığı ve bebeğin ilk banyosu uygulamalı olarak anlatılırken, anne ve anne adaylarının eğitime katılımı hayli yoğundu.

Annelere hediyeler verildi

Medar Hastanesi Gölcük tarafından verilen yenidoğan bakımı eğitiminde anne adayları ve yeni annelerin merak ettikleri tüm sorular yanıt buldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. İlknur Demir’in akıcı sunumuyla gerçekleşen eğitimde, anne adaylarına organik bakım ürünlerinden oluşan kitler hediye edilerek, toplu fotoğraf çekimi ile eğitim sonlandı. Medar Hastanesi tarafından, Ebeveyn Okulu farklı konular ve farklı branş hekimlerinin sunumuyla her ay düzenli olarak devam edeceği bilgisi verildi.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.