MUTLU: BESLENME SAATİ DERTLENME SAATİ OLMAYACAK

Mutlu’dan Başiskeleli annelere müjde

GÜNDEM Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 11:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu Başiskeleli annelere seslenerek, ‘Her gün düzenli olarak çocuklarımıza belediyemizce beslenme kitleri dağıtacağız. Beslenme saati artık dertlenme saati olmayacak.’ dedi.

‘ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ’

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, seçim çalışmalarına hızla devam ederken okul çağında çocukları olan anneleri de unutmadı. Sadece halka yönelik projelerine bir yenisini daha ekleyen Mutlu, ‘Başiskele’mizin çok kıymetli annelerine seslenmek istiyorum. Okullarda çocuklarımızın beslenme saati artık dertlenme saati olmayacak. Her gün düzenli olarak çocuklarımıza belediyemizce beslenme kitleri dağıtacağız. Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Aynı zamanda Başiskele’mizin birçok yerinde kreşler açacağız, çocuklarımızı geleceğe hep beraber taşıyacağız.’ şeklinde müjde verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.