MUTLU KOMŞULARIYLA İFTARDA BULUŞUYOR

Mutlu, halkın iftar sofrasında

GÜNDEM Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Başiskele Paşadağ Mahallesi’nde ikamet eden Hacı Ali Bayram ve ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Mutlu, ‘Her akşam bir aile ile iftar planlıyoruz. Halkımız bizim komşumuz. Biz göreve geldiğimizde de halkla iç içe olacağız’ dedi.

VATANDAŞ ÖZLEMİŞ

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, eşi Leyla Hanım ile birlikte ramazan ayı nedeniyle her akşam bir ailenin iftar sofrasına konuk oluyor ve vatandaşın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı buluyor. Aynı zamanda projelerini de anlatan Mutlu, samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin insanlara ulaşma noktasında daha verimli olduğunu düşünüyor. Başkan Adayı Zafer Mutlu ile orucunu açan hane halkı ise alışılmadık bu durum için, siyasilerin ‘Halkın içinde olmasını özlemişiz’ yorumunu yapıyor.

 

İFTAR: Mutlu ve eşi Leyla Hanım, Başiskele’de Bayram Ailesi’nin iftar konuğu oldu.

KARŞILAMA: Hacı Ali Bayram, başkan adayı Mutlu’yu kapıda karşılayarak, ‘Siyasileri halkın arasında görmeyi özlemişiz’ dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.