PASTACILIK OKULU YAPTI, GÖNÜLLÜLER PAYLAŞTI

Başiskele Belediyesi Pastacılık Okulu kursiyerlerinin yaptığı yaş pastalar, ilçedeki yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdü.

GÜNDEM Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 16:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Ramazan ayının manevi ikliminde paylaşmanın ve dayanışmanın ruhunu tüm kente yayan Başiskele Belediyesi,  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Pastacılık Okulu kursiyerlerinin yaptığı yaş pastalar Genc-i Âlâ Gönüllüleri tarafından İHH Temsilcileri ile birlikte yetimlere ulaştı.

Sahada birçok noktada Genc-i Âlâ markasıyla gönüllülük faaliyetlerini sürdüren Genc-i Âlâ Gönüllüleri bu sefer de Ramazan ayında yetim ve öksüz çocukların hanelerini ziyaret ederek çocuklara güzel bir sürpriz yaptılar. Pastacılık Okulu kursiyerleri de bu güzel faaliyette ellerinin lezzetiyle birbirinden güzel pastalar yaptı. Hem Ramazan ayı münasebetiyle hem de Dünya Mutluluk Günü’nde gerçekleştirilen bu ziyaretlerden çocuklar son derece memnun kaldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.