TRABZONLULAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANI İBRAHİM İBRAHİMOĞLU

Kocaeli Trabzonlular Derneğinin 18.Olağan Kongresi Yahya kaptanda bulunan dernek binasında gerçekleştirildi.

GÜNDEM Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 12:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Programa Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Eski Bakan Fikri Işık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, içişleri Bakanlığı Sivil toplum Genel Müdür Yardımcısı Özcan Aygün ,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Müteahhitler Derneği Başkanı Oğuzhan Keleş, Eski Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu

Mevcut Başkan Fuat Ayar’ın aday olmadığı ve tek liste ile istişare sonucu belirlenen İbrahim ibrahimoğlu yeni başkanı oldu.

18.cı olağan kongresini gerçekleştiren Trabzonlular Derneğinde Yahya kaptanda Bulunan Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede Başkan İbrahimoğlu.

Sözlerime Bizleri Bu Göreve Layık Gören Kıymetli İstişare Heyetimiz Ve Siz Kıymetli Hemşerilerimize Ve Dernek Üyelerimize Teşekkür Ederek Başlamak İstiyorum .

Öncelikle Kocaeli’de Yaşayan Hemşerilerimizi Bir Araya Getirmek Onları Sevgide Ve Hüzünde Birleştirmek Amacıyla, Doğduğumuz Toprakların Değerlerini Örf Ve Adetlerini Kocaali’de Yaşayan Hemşerilerimize Ulaştırmak Ve Yaşadığımız Şehrimize Değer Katmak Ve Her An Bir Biri İle Kaynaşması, Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Hareket Etmeleri Ve Bir Bir Leri İle Kaynaşmalarını Sağlamak İçin Adeta Köprü Vazifesi Görecek Olan Kocaeli Trabzonlular Derneğimize Bugüne Kadar Emek Veren Başkanlarımıza Ve Yönetimlerine Teşekkür Ediyorum.

Bizler; Bu Derneğin Çıtasını Daha Yukarılara Çıkarmak Ve Her Anlamda Örnek Olacak Bir Dernek Meydana Getirmek Ve Kocaeli Trabzonlular Derneğini Örnek Gösterilecek Ve Yaptığı Her İşte Öncü Olacak Bir Dernek Olması İçin Bu Göreve Talip Olduk.

Amacımız Ne Burada Bir Menfaat Elde Etmek Nede Burayı Bir Basamak Olarak Kullanmak.

Siz Değerli Kocaali’de Yaşayan Hemşerilerimize Faydalı Olmak Ve Sizlere Gurbette Olduğunuzu Unutturacak Etkinliklere İmza Atmak İstiyoruz.

Yaşadığımız Şehirle Bütünleşmiş Ama Kendi Değerlerini ’De Yaşatan Örf Ve Geleneklerine Bağlı Bir Hem Şehri Derneği Meydana Getirmek Ve En Önemlisi De Kocaali’de Ki Derneklerimizi De Bir Arada Görmek İstiyoruz.

Bu Dernek Sadece Buradaki Yönetimin Değil Siz Değerli Hemşerilerimizin Yeri Olacak.

Siz Hemşerilerimiz Olmazsanız Bu Derneğin Bir Anlamı Olmaz.

Bizler Hem Trabzonspor’umuzu Seviyoruz Hemde Kocaelispor’umuzu Seviyoruz.

Sevgi Saygı Ve Hürmetle Sizleri Allaha Emanet Ediyorum diyerek Saygılarımla sözlerini noktaladı.

KONGRE SONRASI YÖNETİM

İBRAHİM İBRAHİMOĞLU Yeni Başkan olurken

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ASİL ÜYELER

Yaşar FURUNCU

Mustafa BİLGİ
Resul MUSAOĞLU

Murat KILIÇ

İdris YUSUF

Mustafa BİBEROĞLU

Adem SÜER

Gökmen HASANÇEBİ

Yusuf BAYRAM

Murat BALABAN

Özgür ALGAN
Uğur KARBUZ

Sultan BEKCİ

Abdulkadir AYAR
Burak YALÇINKAYA
Fatih KESKİN

Ali YEŞİLDAL

Tarık KIR

Zafer MOR

Adem COŞKUN

Uğur KARACA

Züleyha YAZICI

Vildan TAŞKAN

Safinaz GÜLÇEBİ

DENETİM KURLU ÜYELERİ

Aynur KARADENİZLİ

Salih ÇUMAN

Mahmut ERYİĞİT

Kongrede ayrıca yedek listede şu isimlere yer verildi.

Ahmet Bilal HOŞ, Ali ÇİFTER, Ali ÖZTÜRK,

Furkan TANDOĞAN, Bahattin AKTEPE, Ahmet ÇUHADAROĞLU, Muharrem KÜÇÜK, Abdullah ÜSTÜBİ, Ali Kemal DİLAVER, Ali Osman BAYRAK, Ali Yüksel BALABAN, Fatih ATALI, Hamit ÖZCAN ,Hasan Yazıcı , Mehmet KESKİN, Onur İBRAHİMOĞLU ,Ömer BAYRAM

Salih ŞENTÜRK ,Samet BAYRAM, Sedat KUL,

Bülent ÇITLAK, Yakup ZENBİL ,Oğuzhan SARI , Hamza BAYRAKTAR

Ve YEDEK DENETİM KURLU İSE

Ahmet Mahir SERDAR, Hasan TÜRKMEN ve Osman ERGİN den oluştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.