VALİ YAVUZ'DAN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Her insan için farklı anlamlar taşıyan yaşlılık, aslında hayatımızın en özel dönemlerinden biridir. Bu dönemde birey, duygularını daha iyi kontrol edebilmekte, bilgisiyle, tecrübesiyle etrafına yol göstermektedir.

GÜNDEM Yayın: 17 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.03.2021 15:29:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Hepimizi bugünlere getiren, toplumumuzun gelişmesine ve bugünlere gelmemize vesile olan bütün büyüklerimize en derin sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. İyi ki varlar.

Bir milletin büyüklüğü, büyüklerine gösterdiği sevgiyle ve şefkatle ölçülür. O nedenle bu tecrübe ve birikime saygı göstermemiz gerekir. Biz küçükken büyüklerimiz bizleri nasıl şefkatle kucakladılarsa, onlar da yaşlandığında biz de onları aynı şekilde kucaklamalı, şefkatle sarılmalıyız. Bu aynı zamanda bir insanlık, bir vicdan ve bir vefa borcudur.

Yeni kuşakların yaşlılara sahip çıkan, sevgi ve saygıda kusur etmeyen bireyler olarak yetiştirilmesi, aile bağlarımızın korunmasını ve bu sayede toplumun her bireyinin hayata güvenle bakmasını sağlayacaktır. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde özellikle sosyal politikalar alanında büyük bir devrim gerçekleştirmiştir. Bu devrimlerden bir tanesi de büyüklerimizin, yaşlılarımızın şartlarının iyileştirilmesi ve hayata bağlanmasıdır.

Bu duygularla, bütün yaşlılarımızın ‘Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, onların her zaman için başımızın tacı olduğunu özellikle belirterek, sağlıklı ve mutluluk içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.