YANGINI GÖREN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evin çatısında çıkan ufak çaplı yangın mahalleliyi sokağa döktü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

ASAYİŞ Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 10:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Takip EtGoogle News

  Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Caddesi'nde bulunan bir evin çatısında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanları gören mahalle halkı ise panikle sokağa çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. 

  Yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı. 

                                        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.