YASİN ÖZLÜ'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Başiskele belediye başkanı Mehmet Yasin Özlü Beraberinde Özel kalem müdürü İbrahim Çelikiz ve Özel kalem müdürü Sevcan Kutlu Aydemirle birlikte gazetemize ziyarette bulundu.

SİYASET Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 15:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

Event medya yönetim kurulu başkanı Kocaeli sabah ve Başiskele haber gazeteleri genel yayın yönetmeni Hayrullah Demiray ziyarette Başiskele belediye başkanı ve beraberindekileri ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Başiskele belediye başkanı Mehmet Yasin Özlü‘den seçimle alakalı bir tereddütlerinin olmadığını Başiskele‘de bekledikleri üzerinde bir oy alacaklarini ifade etti ve Başiskele‘ye hizmet etmeye devam edeceğiz Başiskele‘de halkımızla kurduğumuz güzel bağları devam ettireceğiz ve halkımızın teveccühüne bir kez daha layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz dedi Başiskele halkının verdiği destekten dolayı herkese teşekkür ettiğini ifade etti..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.