YUVACIK MEYDANI ŞEKİLLENİYOR

Başiskele Belediyesi kente nefes aldıracak sosyal alanları ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Yeşiliyle ve mavisiyle Kocaeli’nin cazibe merkezi haline gelen Başiskele’de artan nüfusa bağlı olarak ortaya çıkan hızlı kentleşmenin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli projeler yapılıyor. Bu doğrultuda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de bulunan semt meydanları projeleri tek tek kente kazandırılıyor.

 

Barbaros Semt Meydanı, Bahçecik Semt Meydanı ve Yeniköy Atatürk Meydanı’nın ardından Yuvacık Semt Meydanı çalışmalarında da sona geliniyor.  1300 metrekare alan üzerine inşa edilecek semt meydanının zemin kaplaması yapılıyor. Tüm çalışmalar tamamlandığında içerisinde Osmanlı mimarisinde çeşme, 100 kişilik amfi, 15 araçlık otopark ve dinlenme alanları yer alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.