BAŞİSKELE 29 EKİM'DE KIRMIZI BEYAZ'A BÜRÜNECEK

Başiskele, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. yıl dönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ay Yıldızlı Şanlı Türk Bayrağımızın renkleri kırmızı beyaza bürünecek.

GÜNDEM Yayın: 28 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 28.10.2022 12:30:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Valiliği tarafından il genelinde başlatılan her ev ve işyerine “Bayrak As” kampanyasına Başiskele’de destek verdi. Başkan Özlü ilçe genelinde esnaf hemşehrilerini gezerek bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin sembolü asil Türk bayrağımızı dağıttı.  

CUMHURİYET BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

Bayrak dağıtımı programında hemşehrilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik eden Başkan M. Yasin Özlü, 29 Ekim’i tam bir bayram havasında geçireceklerini söyleyerek şöyle konuştu:“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın sevincini yine hep birlikte yaşayacağız. Şanlı Türk bayrağımız, 29 Ekim’de Başiskelemiz’de her evde ve iş yerinde asılacak ve kentimiz kırmızı-beyaz renklere bürünecek. 29 Ekim’i tam bir bayram havasında geçireceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyeti bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz rahmet ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.