BAŞİSKELE’DE ÇALIŞMAŞAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binalarında inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 09:22:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’nin Ovacık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi'nde yapımına devam edilen Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni idari binaların çelik konstrüksiyonları tamamlanırkenduvarlar örülmeye başlandı. 

Başiskele halkına daha kaliteli ve verimli bir hizmet sunabilmek için mali ve idari disiplini Başiskele Belediyesi’nde gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hizmet birimlerini tek çatı altında bir araya getirerek ekonomik tasarruf sağlamayı hedefliyor.

2020 yılının Aralık ayında törenle temeli atılan Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yeni idari binası 856 m² çelik yapıdan oluşacak. Ayrıca alan içerisinde bakım onarım ve imalat atölyeleri de yer alacak.

İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşınacak.

ATIK AKTARMA İSTASYONUNDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başiskele’de “Sıfır Atık Sefeberliği”ne büyük önem veren Başkan Özlü, yine Fen İşleri Müdürlüğü’nün bulunduğu alana Atık Aktarma İstasyonu ve Atık Ayrıştırma Tesisi de kuruyor. Kaba inşaatı tamamlanan Atık Aktarma İstasyonu ve Atık Ayrıştırma Tesisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Temizlik işlerinin daha süratli yapılmasına olanak sağlayacak olan tesis tamamlandığında, Başiskele Belediyesi temizlik işlerinde hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlayarak iş verimliliğin arttıracak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.