BAŞİSKELE’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIRLANIYOR

Başiskele Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e sayılı günler kala ilçe genelindeki camilerin temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

YAŞAM Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 15:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların Ramazan ayında ibadetlerini daha sağlıklı ve daha hijyenik ortamlarda yapması için temizlik çalışmalarına başladı. Bu kapsamda belediye ekipleri, camilerin halıları başta olmak üzere mihraplarını, minberlerini, kapılarını, pencerelerini, avizelerini, ayakkabılıklarını, WC’lerini, şadırvanlarını ve avlularını büyük bir titizlikle temizlediler. Şu ana kadar 60 camiyi temizleyen ekipler, Teravih Namazı’nın kılınacağı ilk güne kadar ilçedeki tüm camilerin temizliğini tamamlamış olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.