BAŞİSKELE'DE KONUMUZ AİLE HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ

Başiskele Belediyesi, vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olan personellere yönelik hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

YAŞAM Yayın: 19 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 19.01.2022 15:02:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

KONUMUZ AİLE

2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bu kapsamda hem hemşehrilerinin hem de personelinin kişisel gelişimlerini sağlamak amacıyla etkinlik ve faaliyetlerini sürdürüyor. Başiskele’de “Konumuz Aile” diyerek yola çıkan, kadın ve aile üyeleriyle temasta bulunan Aile Danışma ve Yaşam Merkezi personelleri, semt konakları ve sosyal yardım çalışanları gibi aileye dokunan alandaki personellere bir eğitim semineri düzenlendi. Eğitime Başiskele Belediyesi çalışanlarının yanı sıra Başiskele Kaymakamlığı’nın Sosyal Yardımlaşma ve Vakıf Birimi, İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden de ilgili personeller katılım sağladı.

EĞİTİM SENAİ DEMİRCİ’DEN

Ünlü Şair ve Yazar Senai Demirci tarafından verilen eğitimler oldukça verimli geçti. Eğitimde insan psikolojisi ve ruhsal parçalarımız, toplumsal yapıyı oluşturan bireylerin psikolojileri ve temel kuramlar üzerinde duran Dr. Senai Demirci; katılımcılar ile yaşanılan vakalar üzerinden karşılıklı istişare gerçekleştirildi. Yaşanan vakaların nasıl kontrol edilmesi gerektiği, kriz yönetimi gibi konular hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.