BAŞKAN AYGÜN GENÇLERLE BULUŞTU

Teşkilat buluşmalarına önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez İbni Sina Mahallesi Gençlik Kolları temsilcileri ile bir araya geldi

GÜNDEM Yayın: 21 Kasım 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 21.11.2022 11:54:18
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti teşkilatları ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda İbni Sina Mahallesi Gençlik Kolları temsilcileri ile buluştu. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan’ın da hazır bulunduğu programda gençlerle tek tek sohbet eden Başkan Aygün, Derince’de hizmete sunulan başta gençlik merkezleri projeleri olmak üzere yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler paylaştı. Hizmete sundukları projelerde önceliklerinin daima çocuklar ve gençler olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerin toplantıda ilettikleri talep ve önerilerini de dikkatle dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.