BAŞKAN AYGÜN MUHARREM İFTARINA KATILDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi'nde düzenlenen Muharrem İftarı’na katıldı

YAŞAM Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 11:30:22
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi'nde düzenlenen Muharrem İftarı programı yoğun ilgi gördü. Cemevi Başkanı İrfan Yoloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında Cemevi Dedesi Kurtuluş Halisçelik ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılarak birlik ve beraberlik mesajları verdiği iftar programına AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti. Yapılan duaların ardından oruçların açıldığı iftar programının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Aygün, “Yas-ı Matem, Muharrem Orucunun ilk iftarını Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda Canlar ile açtık. Rabbim tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri Dergah-ı İzzetinde kabul eylesin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.