DERİNCE’DE GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ

Derince Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ederken en büyük mutluluğu hiç kuşkusuz çocuklar yaşıyor

YAŞAM Yayın: 03 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2023 16:28:56
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Derince Kent Meydanı’nda Kurulu olan Çayhane ilçe halkından yoğun ilgi görürken, cuma ve cumartesi günleri ise çocuklara özel etkinlikler gerçekleştiriliyor. Derince Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler yine yoğun katılımla gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün bizzat katılarak çocukları yalnız bırakmadığı Ramazan eğlenceleri kapsamında Kent Meydanı’nda Nasreddin Hoca ile Kıssadan Hisse, Karagöz ile yarışmalar, sihirbaz gösterisi, yüz boyama ve balon yapımı etkinlikleri gerçekleşti. Ayrıca Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara Osmanlı macunu, pamuk şeker ve patlamış mısır, ikram edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.