avcılar escort avcılar escort

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YOLLARI YAPILIYOR

Başiskele’de yeni yapılan İl Emniyet Müdürlüğü yan yolları ve otoparkı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor

YAŞAM Yayın: 05 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.04.2021 10:36:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yeni Emniyet Müdürlüğü’nün çevre yolları ve otoparkı Büyükşehir tarafından yapılıyor

Başiskele D-130 Karayolu’nun Yeni Gölcük Yolu üzerinde,yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın 3 kilometrelik yan yolları ve 14 bin metrekarelik otoparkı Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılıyor.

14 BİN METREKARELİK OTOPARK

Selçuklu mimarı tarzında yapılan 3, 4 ve 6 katlı olmak üzere 3 ayrı blok halinde inşa edilen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, iç avlu ve tören alanlarıyla birlikte toplam 50 bin metrekare üzerinde, 36 bin metrekare kapalı alana sahip. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yeni emniyet binasına 3 kilometre uzunluğunda yol ve 14 bin metrekarelik otopark yapılıyor. 3 kilometrelik yol, yol çizgileri ve yönlendirme işaretleri ile elektrik alt yapı ve aydınlatma çalışmaları yapılıp tamamlanarak hizmete girecek.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü yeni emniyet binası çevre yolları, oto korkulukları ve otopark çalışmalarında 20 bin metreküp dolgu ve 10 bin metreküp yarma kazısı gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında ayrıca 15 bin ton plent miks temel, 13 bin 800 ton sıcak asfalt, 14 bin 600 metrekare tretuvar, 1.500 metre yağmur suyu hattı yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.