GENÇLER YASİN ABİLERİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAK

Başiskele Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, gelecek dönemde Başiskele’de gençlere yönelik hizmet ve eserlerin daha da artarak devam edeceği müjdesini verdi.

GÜNDEM Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Başiskele’de gençlerin Yasin abisi olarak gençlerin her zaman yanında olan ve kardeşlerinin engin fikirlerine büyük önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Yeşilkent Mahallesi’nde ikamet eden genç kardeşleriyle bir araya geldi.

BAŞİSKELELİ GENÇLER YASİN ABİLERİNİN YANINDA

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala toplumun her kesiminden ve her yaştan Başiskeleli hemşehrisi ile kucaklaşan AK Parti ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Yasin Özlü, son olarak AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Yeşilkent Mahallesi’nde bir kafede düzenlenen “Bizim Semtin Gençleri” programına katıldı.

Genç kardeşleri tarafından büyük bir coşku ve tezahüratlarla karşılanan M. Yasin Özlü, yine gençlerin enerjisiyle seçimlere sayılı günler kala moral ve motivasyonunu daha çok arttırdı.

“BİZİM DERDİMİZ GENÇ KARDEŞLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK”

Genç kardeşleriyle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden M. Yasin Özlü, belediye başkanı olarak son 5 yılda gençlere yaptığı yatırımlardan ve hizmetlerden bahsettikten sonra gelecek dönemde gençlere yönelik hizmet ve eserlerin artarak devam edeceği müjdesini verdi.     

“Gençlerimizin enerjisi, üretkenliği ve coşkusu bugün olduğu gibi yarın da bizim en büyük motivasyon kaynağımız olacak.” diyen Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, “Gençlerimizi geleceğe hazırlarken onlara nasıl daha iyi seçenekler ve olanaklar sunabiliriz diye ciddi bir gayretimiz oldu. Bu ciddi gayretimizin sonucunda da çok güzel işleri hep beraber yaptık. Genc-i Âlâ marka modelimizle gençlik çalışmalarımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 kez ödüllendirildi. Genc-i Âlâ modelimiz kapsamında eğitimden sanata, spor okullarından müzik okullarına, Gençhane’lerden kütüphanelere çok güzel hizmet ve eserleri genç kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Yasin abiniz olarak benim derdim sadece yol yapmak, yol açmak, sadece çöpleri toplamak değil. Benim derdim bu ülkenin geleceğini inşa edecek genç kardeşlerimi geleceğe hazırlamak.” diye konuştu.

GENÇLERİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DE DİNLEDİ

Başiskele’de her yaştan hemşehrisinin görüş ve önerilerine büyük değer veren M. Yasin Özlü, konuşmasının ardından genç kardeşlerinin sorularını büyük bir içtenlikle cevaplandırırken, genç beyinlerin fikir, öneri ve taleplerini de tek tek dinleyerek notlar aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.