GÜLÜMSE KAFE'NİN KALİTELİ HİZMETİ

Kentte bir marka haline gelen Gülümse Kafe, Balkan Dernekleri Yerleşkesindeki şubesiyle bölge halkının sosyal tesis ihtiyacını karşılamayı sürdürüyo

GÜNDEM Yayın: 19 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 19.09.2022 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

İzmit Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Gülümse Kafe, vatandaşların en çok tercih ettiği mekânlardan biri olmaya devam ediyor. İlki Yahya Kaptan Mahallesi’nde açılan Gülümse Kafe’nin ikinci şubesi Lavanta Parkı’nda hizmete girdi. İzmitlilere kaliteli ve uygun hizmeti bir arada sunan Gülümse Kafe, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Balkan Dernekleri Yerleşkesi’nde de bölge halkının sosyal tesis ihtiyacını karşılıyor.

 

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle ilimizde faaliyet gösteren Balkan derneklerinin hizmetine açılan Balkan Dernekleri Yerleşkesi de artık Gülümse Kafe hizmetini bünyesinde barındırıyor. İzmit’in markası haline gelerek kentin farklı noktalarında da kaliteli ve uygun hizmetin adresi olmaya devam edecek olan Gülümse Kafe şubelerine tüm İzmitliler davetli.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.