MİLLİYETÇİ CEPHE KAHVALTIDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Sendika Temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldiler.

SİYASET Yayın: 19 Aralık 2021 - Pazar - Güncelleme: 19.12.2021 12:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, 18.12.2021 Cumartesi sabahı Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Orhan Kütük, Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Türkav Gebze Şube Başkanı Hakan Deniz, Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Cihat Çoban, Türk Diyanet Vakıf Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Yasin Pazar, Türk İmar Sen İl Temsilcisi Kürşat Karadereli, Türk Tarım Orman Sen İl Temsilcisi Çetin Keskin, Türk Yerel Hizmet Sen İl Temsilcisi Sercan Şentürk, Türk Ulaşım Sen Kocaeli İl Temsilcisi Agah Oktay Gürler ve Türk Kültür Sanat Sen Kocaeli İl Temsilcisi Turgut Dursun ile kahvaltıda bir araya geldiler.
Uzun yıllar sonra samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Söz alan Başkan Kurt; “Uzun yıllar sonra böylesi samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltı programımıza iştirakinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada bir kez daha görüldü ki Kocaeli’ de Türk Milliyetçileri birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ediyorlar. Bu birlik MHP’siyle, Ülkü Ocaklarıyla ve sendika kuruluşlarıyla inşallah devam edecektir. Bizim bu birlikteliğimiz Kocaeli’ de ve vatanımızın her bir noktasında ikamet eden Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin yarınlara umutla bakmasını sağlamaktadır. Yolumuz uzun, yapacaklarımız çoktur ancak bunları hep birlikte başaracak, geleceğin Milliyetçi Kocaeli’ sini birlik ve beraberlik içerisinde inşa edeceğiz.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.